Tuinatelier Nuenen 15 en 18 juli 2020

Welkom in de mooie tuin van Q-art in Nuenen. Passend binnen de maatregelen rond Corona hebben we een gezamenlijke uitstalling van onze producten. U kunt uw voorraad voor al uw spin- en vilt werk weer aanvullen.  Aanmelden kan via openatelierdag@outlook.com.

Wij zorgen voor drinken en lekkers!

De kosten zijn €5,00.

 

Ga mee op Spinweekend met Wolkol

Op een van de spindagen kwam naar voren dat een heel weekend spinnen met elkaar ook wel fijn zou zijn en of we dat wilden organiseren…

Natuurlijk!

Van 26-29 juni gaan we naar een mooie en gezellige locatie in Noord Brabant, in Dongen. Voor meer informatie, stuur gerust een berichtje via de website of Messenger.

Wolkol neemt het stokje over van Betty voor de organisatie van de “Dag van de Wol”

Betty Stikkers (Wools.nu) heeft in de afgelopen jaren een mooi wol-evenement opgezet: De Dag van de Wol. Een mooie markt waar kennis op het gebied van wol werd gedeeld en mooie materialen werden aangeboden en waar mensen ideeën op konden doen. Voor veel wol-liefhebbers een evenement om naar toe te gaan! Betty zocht een opvolger om dit te gaan organiseren ….

We zijn vereerd dat Betty het stokje aan ons durft over te geven. Voor ons compleet nieuw om een markt te organiseren. Maar we hebben er veel zin in.

De markt wordt georganiseerd in samenwerking met de VSS. Vereniging voor Speciale Schapenrassen. We hebben er alle vertrouwen in dat het weer een mooi evenement gaat worden.

Hoe het er precies uit gaat zien is nog niet bekend maar de locatie en datum wel!

3 oktober in de Manege Sint Martinus te Boxtel. Wij zien u graag daar!

 

 

 

Waar zijn we te vinden de komende tijd:

Nieuw in onze winkel, Sarizijde

Een kleurrijk feestje, sarizijde!

Handgeverfde zijde. Eigenlijk de restanten van de sari’s die gedragen worden in India.

Heel geschikt om te spinnen, enkele draad of mengen met wol en andere vezels.. Ook voor een aansprekend effect in viltwerk. De glans en kleur geeft diepte aan uw werk.

 

Wolkol/ Wools.nu “Ken je Wol”

In samenwerking met Wools.nu geven wij de cursus “Ken je wol”. Betty Stikkers heeft ons gevraagd deze interessante cursus te gaan geven. Dat doen we graag! In deze cursus leert u de basis om een vacht te kunnen te beoordelen en te kiezen voor uw creatieve doel. Op de pagina Workshops en Agenda meer informatie en data. U kunt ook een datum voorstellen en wij kunnen de cursus ook op locatie geven

Wolkol Verfstoffen

Heeft u al kennis gemaakt met onze verfstoffen?

We hebben diverse soorten zuurverven. Die geschikt zijn voor wol, zijde en kunstvezels. Eenvoudig in het gebruik en een hoge kleuropbrengst. Ook geven wij workshops in het verven op diverse manieren van wol en andere vezels. Vraag gerust om meer informatie.