We waren bij “Het Volk van de Hoofakker”

Kijk vooral even mee!

Wolkol werkt samen met de Online Viltschool van Ingeborg Honer

De Online Viltschool is een digitale viltopleiding die het mogelijk maakt om op uw eigen tijd lessen te volgen in het vilten. In deze opleiding is er een zeer uitgebreid aanbod van lessen en masterclasses op het gebied van vilten en gebruik van materialen. Ingeborg Honer heeft ons gevraagd om een bijdrage te leveren aan deze opleiding. Met name op het gebied van kennis van wol, schapen en het werken met de ruwe vachten. Wij werken er graag aan mee om kennis en passie te delen op het gebied van vilten.

Inmiddels zijn de opnames klaar en heeft Ingeborg de eerste lessen online gezet. U bent van harte welkom om proeflessen aan te vragen. Of gebruik te maken van leuke aanbiedingen bij het inschrijven van de cursus of deelpakketten. https://www.onlineviltschool.nl/

Het marktseizoen is weer begonnnen

Het is weer voorjaar, de zomer komt eraan! Tijd voor leuke markten. In de agenda kunt u vinden wanneer we waar zijn. We vinden het fijn om iedereen weer te ontmoeten bij de kraam! Natuurlijk nemen we weer veel mee. Mooie vachten van veel verschillende schapenrassen. Krullen en lokken in wit, grijs, zwart en bruin. Verfstoffen, basispakketten en losse kleuren uit het pallet. Lontwol, potloodlonten, non-sheepsvezels. Kortom veel materiaal voor spin- en viltplezier!

Tot ziens!

© Copyright - Wolkol